divendres, 5 d’octubre del 2018

WELCOME JONATHAN!


Welcome Jonathan!
Estrenem entrada al blog!
Són moltes les novetats que tenim al Departament d’Anglès de l’escola. La primera és que enguany implementem el PERMSEA a segon cicle. Però la que més ha cridat l’atenció als alumnes és l’arribada del Jonathan.
En Jonathan és nadiu de Liverpool tot i que ara estudia a la universitat d’Oxford (Regne Unit) i serà el nostre auxiliar de conversa. Un cop a la setmana, cada classe podrà practicar, molt més, amb el Jonathan tot l’aspecte més oral. Allò que els mestres d’anglès en diem oral skills. Aquestes, conjuntament amb la part de la parla, la comprensió i l’escolta són les principals competències que desenvoluparem amb l’alumnat al llarg de tota la primera ensenyança.



Però quines seran les seves funcions a l’escola?
Les podem dividir en dos grans grups:
-          Funcions relacionades amb el recolzament de la pràctica docent a l’aula
-          Funcions externes a l’aula
 Dins del primer grup:
-          Donarà suport a la pràctica de la conversa oral anglesa.
-          Col·laborarà amb el professorat en l’execució de les diferents activitats programades.
-   Aproparà la cultura anglesa al professorat i a l’alumnat mitjançant la presentació de temes d’actualitat i activitats lúdiques.
És molt important la seva presència a l’escola perquè tot el personal de l’escola i tot l’alumnat es poden nodrir dels avantatges de tenir un auxiliar de conversa que pugui promoure la parla i la comprensió de la llengua anglesa a l’escola.
Per al Departament d’Anglès de l’Escola Andorrana de Sant Julià és molt important motivar a tot l’alumnat i a la resta de professorat en l’aprenentatge i la pràctica de la llengua anglesa per a poder seguir aprenent la cultura i la llengua britànica.

Benvingut Jonathan! Aquest serà el Departament d’Anglès d’enguany. L’Anna, el Carles i el Jonathan!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada